Meng met 5 el mayonaise. Snijd 1 bosui (zakje 3 stuks) in ringetjes en voeg met de rodewijnazijn toe. Breng op smaak met chilipeper (molentje) en zout. Lekker bij gegrilde worstjes. U kunt de saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Voeg de chilipeper vlak voor het serveren toe.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Mayonaise en paprika
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008216_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
160 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng met 5 el mayonaise. Snijd 1 bosui (zakje 3 stuks) in ringetjes en voeg met de rodewijnazijn toe. Breng op smaak met chilipeper (molentje) en zout. Lekker bij gegrilde worstjes. U kunt de saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Voeg de chilipeper vlak voor het serveren toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 geroosterde paprika's
2 tomaten
5 el mayonaise
1 bosui
1 el rodewijnazijn