In kom boter en tapenade tot smeuïg mengsel roeren. Saint Albray in 8 plakken en tomaatjes in plakjes snijden. Sneetjes Pain de Boulogne aan één zijde dun besmeren met tomatenboter. Beleg achtereenvolgens 4 sneetjes brood, met boterzijde naar boven met botersla 1 plak Bretonse ham, 2 plakjes Saint Albray en reepjes zongedroogde tomaatjes. Sandwiches afdekken met 4 sneetjes brood met beboterde zijde naar onder. Aan elke satéprikker 1 cherrytomaatje, 1 blaadje basilicum en 1 zwarte olijf rijgen. Sandwiches diagonaal doorsnijden en in elke sandwich 1 prikker steken.
Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
- algemeenOok verfrissend met geroosterde paprika's in plaats van gedroogde tomaatjes.
Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001609_220x162_JPG.jpg)
4 personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom boter en tapenade tot smeuïg mengsel roeren. Saint Albray in 8 plakken en tomaatjes in plakjes snijden. Sneetjes Pain de Boulogne aan één zijde dun besmeren met tomatenboter. Beleg achtereenvolgens 4 sneetjes brood, met boterzijde naar boven met botersla 1 plak Bretonse ham, 2 plakjes Saint Albray en reepjes zongedroogde tomaatjes. Sandwiches afdekken met 4 sneetjes brood met beboterde zijde naar onder. Aan elke satéprikker 1 cherrytomaatje, 1 blaadje basilicum en 1 zwarte olijf rijgen. Sandwiches diagonaal doorsnijden en in elke sandwich 1 prikker steken.
algemeen:Ook verfrissend met geroosterde paprika's in plaats van gedroogde tomaatjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
25 g zachte roomboter
2 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
200 g Saint Albray
4 zongedroogde tomaten op olie
8 sneetjes Pain de Boulogne
½ zak botersla
4 plakken Bretonse ham
8 cherrytomaatjes
8 blaadjes verse basilicum
8 zwarte olijven zonder pit
Dit heb je nodig
satéstokjes