Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes

475 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom boter en tapenade tot smeuïg mengsel roeren. Saint Albray in 8 plakken en tomaatjes in plakjes snijden. Sneetjes Pain de Boulogne aan één zijde dun besmeren met tomatenboter. Beleg achtereenvolgens 4 sneetjes brood, met boterzijde naar boven met botersla 1 plak Bretonse ham, 2 plakjes Saint Albray en reepjes zongedroogde tomaatjes. Sandwiches afdekken met 4 sneetjes brood met beboterde zijde naar onder. Aan elke satéprikker 1 cherrytomaatje, 1 blaadje basilicum en 1 zwarte olijf rijgen. Sandwiches diagonaal doorsnijden en in elke sandwich 1 prikker steken.

  • algemeenOok verfrissend met geroosterde paprika's in plaats van gedroogde tomaatjes.

Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig