Schil de mango's en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de mango in plakjes. Houd een paar takjes koriander achter en snijd de rest fijn. Schep om met de mango.
Verdeel de ham over 4 bordjes, leg de mango erop en besprenkel met de olie. Garneer met de achtergehouden takjes koriander en bestrooi met peper.
- algemeenFijngesneden koriander is ook lekker door guacamole.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Mango met parmaham
voorgerecht
4 personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de mango in plakjes. Houd een paar takjes koriander achter en snijd de rest fijn. Schep om met de mango.
Verdeel de ham over 4 bordjes, leg de mango erop en besprenkel met de olie. Garneer met de achtergehouden takjes koriander en bestrooi met peper.
algemeen:Fijngesneden koriander is ook lekker door guacamole.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 schaal mango's
½ bakje koriander
1 pakje Parmaham
2 el olijfolie extra vierge