Aspergetips in stukjes van 1/2 cm snijden en in vergiet doen. In steelpan of waterkoker water aan de kook brengen en over aspergetips schenken. In kom mayonaise, mosterd en melk door elkaar roeren. Hamblokjes (1 eetlepel achterhouden voor garnering) heel fijn hakken en door mosterdmayonaise scheppen. In elke cup 1 theelepel mosterd/hammayonaise scheppen. Aspergestukjes erbovenop leggen. Garneren met achtergehouden hamblokjes.
Asperge-hambakjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001648_220x162_JPG.jpg)
20 porties
35 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Aspergetips in stukjes van 1/2 cm snijden en in vergiet doen. In steelpan of waterkoker water aan de kook brengen en over aspergetips schenken. In kom mayonaise, mosterd en melk door elkaar roeren. Hamblokjes (1 eetlepel achterhouden voor garnering) heel fijn hakken en door mosterdmayonaise scheppen. In elke cup 1 theelepel mosterd/hammayonaise scheppen. Aspergestukjes erbovenop leggen. Garneren met achtergehouden hamblokjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
½ bakje aspergetips
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel Zaanse mosterd
1 eetlepel melk
75 g gekookte hamblokjes
0 zout en peper
1 doosje salade/ragoutcups