In pan met 400 ml kokend water rijst in ca. 15 minuten gaarkoken. Paprika's schoonmaken, in repen snijden. In pan olie verhitten. Paprika's ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Rijst op borden scheppen, paprikarepen eromheen scheppen, kaasblokjes over rijst strooien. Serveren met knoflooksaus.
Rijstschotel met paprika en witte kaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001665_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
810 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan met 400 ml kokend water rijst in ca. 15 minuten gaarkoken. Paprika's schoonmaken, in repen snijden. In pan olie verhitten. Paprika's ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Rijst op borden scheppen, paprikarepen eromheen scheppen, kaasblokjes over rijst strooien. Serveren met knoflooksaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 zak Pilaurijst
2 rode paprika's
100 g witte kaasblokjes
2 el chili-olie
100 ml knoflooksaus