Aardappelpuree met kaas

410 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar. Giet af, doe terug in de pan en laat 3 min. uitdampen. Stamp de aardappelen fijn met de pureestamper. Verwarm ondertussen de melk in een steelpan.

  2. Roer de melk en knoflook met een houten lepel of garde door de aardappelen. Voeg de boter en kaas toe en blijf roeren tot de kaas gesmolten is. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper en zout. Meng de peterselie erdoor en serveer direct.

  • serveertipLekker met kiprollade en wilde spinazie.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Aardappelpuree met kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig