Schnitzels met citroen

505 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Leg elke schnitzel tussen 2 vellen vershoudfolie en sla het vlees met een koekenpan zo plat mogelijk. Snijd het vlees in repen van 3 cm breed en bestrooi met peper en zout.

  2. Zet 3 diepe borden klaar met afzonderlijk bloem, eieren en paneermeel. Haal elke reep vlees achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel.

  3. Schenk een laag olie van 1 cm in een koekenpan en verhit deze. Bak het vlees in 2 porties in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Leg het vlees op een platte schaal. Knijp 1 citroenpartje erboven uit en leg de andere partjes ertussen. Bestrooi met de peterselie en serveer.

Schnitzels met citroen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig