Snijd de ongeschilde aardappelen in blokjes van 2 cm. Kook ze 7 min. in water met zout en giet af. Bak de stukjes chorizo in een hapjespan zonder olie of boter 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de aardappelblokjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om en serveer in een schaal.
Gebakken aardappel met chorizo
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008547_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ongeschilde aardappelen in blokjes van 2 cm. Kook ze 7 min. in water met zout en giet af. Bak de stukjes chorizo in een hapjespan zonder olie of boter 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de aardappelblokjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om en serveer in een schaal.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g aardappelen
1 chorizo