Saus met zoet bier

90 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de boter in een steelpan. Bak de ui op middelhoog vuur in 8 min. bruin. Schep regelmatig om. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Roer regelmatig.

  2. Voeg het bier, laurierblaadje, ½ bouillontablet en de kruidnagel toe. Breng aan de kook en laat 8 min. op middelhoog vuur inkoken. Verwijder het laurierblaadje en de kruidnagel. Serveer bij gehaktballen of karbonades met aardappelen.

  • algemeenU kunt de Saus met zoet bier 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

Saus met zoet bier

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig