Zomerfruitsalade met Griekse yoghurt en noten

275 kcal

(Voedingswaarden)

0 min. bereiden / 5 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hazelnoten grof hakken. In droge koekenpan hazelnoten al schuddend lichtbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren. Rode bessen wassen en met vork van takjes afritsen. Nectarines wassen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Blauwe bessen wassen. In kom alle vruchten mengen en besprenkelen met citroensap.

  2. Fruitsalade over vier schaaltjes verdelen en dot Griekse yoghurt erop scheppen. Gehakte noten erover verdelen en vloeibare honing naar smaak erover schenken.

  • Steenfruit snijden

    Instructievideo - 01:10 min.

Zomerfruitsalade met Griekse yoghurt en noten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig