Gemarineerde zalm

In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.

310 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd ook de blaadjes van de basilicum in stukjes. Hak de pijnboompitten fijn. Doe de zalm, pijnboompitten en de olijfolie in een kom, voeg het basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

  2. Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Gemarineerde zalm

In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig