Pruimen laten uitlekken, vocht opvangen. Pruimen halveren en pitten verwijderen. Pruimen met 1/2 dl sap pureren met staafmixer of keukenmachine. Pudding storten op groot bord. Bitterkoekjes halveren. Pruimensaus naast en over pudding schenken. Garneren met halve bitterkoekjes en slagroom.
Pudding met pruimensaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011754_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pruimen laten uitlekken, vocht opvangen. Pruimen halveren en pitten verwijderen. Pruimen met 1/2 dl sap pureren met staafmixer of keukenmachine. Pudding storten op groot bord. Bitterkoekjes halveren. Pruimensaus naast en over pudding schenken. Garneren met halve bitterkoekjes en slagroom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 blik pruimen op vruchtensap
1 beker vanillepudding
4 bitterkoekjes
8 toefjes geslagen room
Dit heb je nodig
staafmixer