Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Broccoli en bloemkool in ca. 6 minuten beetgaar koken. Boter verhitten en op matig vuur schnitzels ca. 5 minuten bakken, af en toe keren. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Basilicumblaadjes in reepjes snijden en door saus roeren. Schnitzels serveren met roomsaus, aardappels en groenten.
Groenteschnitzel met roomsaus
hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Broccoli en bloemkool in ca. 6 minuten beetgaar koken. Boter verhitten en op matig vuur schnitzels ca. 5 minuten bakken, af en toe keren. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Basilicumblaadjes in reepjes snijden en door saus roeren. Schnitzels serveren met roomsaus, aardappels en groenten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 kg kruimige aardappel
300 g koelverse broccoliroosjes
350 g koelverse bloemkoolroosjes
2 el ongezouten roomboter
360 g Garden Gourmet schnitzels
43 g basilicumroomsaus
15 g verse basilicum