Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en halveren. Rucola wassen. In braadpan olie verhitten. Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomaten ca. 2 minuten meebakken. Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. 2/3 deel van rucola over vier borden verdelen. Rest van rucola fijn snijden. Linzen over rucola verdelen. Kaas erover strooien. Rest van rucola erover verdelen. Serveren met stokbrood.
Lauwwarme linzensalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011853_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en halveren. Rucola wassen. In braadpan olie verhitten. Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomaten ca. 2 minuten meebakken. Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. 2/3 deel van rucola over vier borden verdelen. Rest van rucola fijn snijden. Linzen over rucola verdelen. Kaas erover strooien. Rest van rucola erover verdelen. Serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 bosuitjes
2 teentjes knoflook
1 doosje cherrytomaten
1 zakje rucola
3 el olijfolie
2 blikken linzen
75 g geraspte Parmezaanse kaas
1 stokbrood