Doe de frambozen, de suiker en het water in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 min. koken op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en duw de fruitpuree door een bolzeef. Vang de coulis op in een kommetje en laat 30 min. afkoelen. Serveer op kamertemperatuur.
Frambozencoulis
Deze vruchtensaus is heerlijk bij verschillende nagerechten. Van brownies tot panna cotta.
- bewaartipU kunt de coulis 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
- combinatietipServeer bij de frambozenbrownies
Frambozencoulis
Deze vruchtensaus is heerlijk bij verschillende nagerechten. Van brownies tot panna cotta.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008917_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
1 personen
290 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Doe de frambozen, de suiker en het water in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 min. koken op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en duw de fruitpuree door een bolzeef. Vang de coulis op in een kommetje en laat 30 min. afkoelen. Serveer op kamertemperatuur.
bewaartip:U kunt de coulis 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
combinatietip:Serveer bij de frambozenbrownies
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
250 g diepvries frambozen
50 g fijne kristalsuiker
2 el water