Mango-frambozenijsjes

Het fleurigste ijsje voor onder je parasol.

180 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 8 uur 30 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de suiker met het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en draai het vuur uit. Laat een half uur afkoelen. Doe de bevroren mango met de helft van het suikerwater in het hakmolentje van de staafmixer en pureer tot sorbetijs. Schep in een bak en zet tot gebruik in de vriezer.

  2. Doe de bevroren frambozen met de rest van het suikerwater in het hakmolentje van de staafmixer en pureer ook tot sorbetijs. Schep het mango- en frambozenijs om en om in laagjes in de ijsvormpjes. Steek de ijsstokjes erin en zet minimaal 8 uur in de vriezer.

  • bereidingstipJe kunt ook plastic bekertjes gebruiken om de ijsjes in te maken. Het ijs is ook al lekker als het net gemixt is, het heeft dan de structuur van zacht sorbetijs.
  • bewaartipJe kunt de ijsjes 2 dagen van tevoren maken.

Mango-frambozenijsjes

Het fleurigste ijsje voor onder je parasol.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig