Warme salade van erwten en tuinbonen

Fris-pittig bijgerecht voor een dagje zonder vlees.

100 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Dubbeldop de ontdooide tuinbonen. Snijd de bosui in ringetjes en de romainesla in reepjes.

  2. Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur, voeg de bloem toe en meng er met een garde 350 ml water en het bouillontablet door. Breng aan de kook.

  3. Voeg de bosui, sla, erwten, tuinbonen en peper en zout toe. Doe de deksel op de pan, draai het vuur laag en stoof zachtjes 5 min. of tot de erwten en bonen gaar zijn.

  4. Neem van het vuur en voeg de slagroom toe. Breng op smaak met citroensap. Bon appétit!

  • Warme salade van erwten en tuinbonen

    Instructievideo - 02:20 min.

Warme salade van erwten en tuinbonen

Fris-pittig bijgerecht voor een dagje zonder vlees.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig