Wrap met kip, salsa en ananas

Viva mexico! Ook lekker als lunch, bij de picknick of de borrel.

480 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Leng het sap tot 200 ml aan met water. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de boter in een braadpan. Laat hierin de kip ca. 4 min. bruinbakken. Voeg de groentemix toe en bak nog ca. 2 minuten. Strooi de seasoningmix over het kipmengsel en bak ca. 1 min. mee. Voeg de ananassap toe en breng aan de kook. Laat het geheel ca. 5 min. zachtjes koken. Verwarm ondertussen de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de salsa met ananasstukjes. Verdeel het kipmengsel over de raps en hierover de salsa met ananas. Vouw de wraps dicht.

Gerelateerde recepten

Wrap met kip, salsa en ananas

Viva mexico! Ook lekker als lunch, bij de picknick of de borrel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig