Galiameloengranita

180 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 4 uur wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe het water met de kristalsuiker in een steelpan. Verwarm 10 min. op laag vuur tot de suiker is opgelost en de siroop iets is ingedikt. Neem de pan van het vuur en laat 15 min. afkoelen.

  2. Schep ondertussen met een lepel de zaadlijsten uit de meloen en snijd het vruchtvlees in parten. Schil deze en snijd in stukken. Pureer met een staafmixer en meng door de siroop.

  3. Doe in een metalen bak en zet 4 uur in de vriezer. Roer elke 30 min. los met een vork. Serveer in ijscoupes of glazen.

  • Meloen snijden

    Instructievideo - 01:38 min.

Galiameloengranita

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig