Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
Verwarm de olie in een pan op laag vuur en fruit de koriander 1 min. Zet het vuur hoger, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak 1 min. Hak de katjang pedis grof en strooi over de bloemkool.
Bloemkool met katjang pedis
Indonesisch bijgerecht met een vleugje koriander
- combinatietipLekker met speklapjes en gekookte aardappelen.
Bloemkool met katjang pedis
Indonesisch bijgerecht met een vleugje koriander
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_043875_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
280 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
Verwarm de olie in een pan op laag vuur en fruit de koriander 1 min. Zet het vuur hoger, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak 1 min. Hak de katjang pedis grof en strooi over de bloemkool.
combinatietip:Lekker met speklapjes en gekookte aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g bloemkool
1 tl Ketoembar gemalen koriander
3 el koolzaadolie
100 g katjang pedis