Geroosterde aardperen met rozemarijn

Door de aardpeer te roosteren in de oven wordt-ie net wat zoeter.

265 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 45 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn. Snijd de ui in parten. Schil de aardperen met een dunschiller en snijd in parten. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Haal de tenen knoflook los en leg ze tussen de aardperen. Bestrooi met de rozemarijn en leg de ui ertussen.

  3. Besprenkel met de olie en bestrooi met zout. Rooster de groente in ca. 45 min. in het midden van de oven gaar.

  • combinatietipLekker met biefstuk en stokbrood.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Geroosterde aardperen met rozemarijn

Door de aardpeer te roosteren in de oven wordt-ie net wat zoeter.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig