Visschoteltje met groenten en rijst - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
Mama een visschotel, de kleintjes ook. Baby’s visschoteltje, lekker met groenten, rijst en smaakmaker peterselie.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak de sperziebonen schoon, halveer en kook de laatste 8 min. mee met de rijst. Schil de wortel en snijd in plakjes. Snijd de peterselie grof.
Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de vis in 4 min. gaar op laag vuur. Giet de rijst en groenten af, maar vang het kookvocht op. Pureer alle ingrediënten met de staafmixer of in de keukenmachine tot een fijne puree. Voeg eventueel wat kookvocht of melk toe.
Visschoteltje met groenten en rijst - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
Mama een visschotel, de kleintjes ook. Baby’s visschoteltje, lekker met groenten, rijst en smaakmaker peterselie.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198435_612x450_JPG.jpg)
null porties
120 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak de sperziebonen schoon, halveer en kook de laatste 8 min. mee met de rijst. Schil de wortel en snijd in plakjes. Snijd de peterselie grof.
Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de vis in 4 min. gaar op laag vuur. Giet de rijst en groenten af, maar vang het kookvocht op. Pureer alle ingrediënten met de staafmixer of in de keukenmachine tot een fijne puree. Voeg eventueel wat kookvocht of melk toe.
bereidingstip:
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)40 g zilvervliesrijst
200 verse sperziebonen
200 g wortelen
3 g verse peterselie
1 el traditionele olijfolie
100 g witvisfilets
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine