Snijd de burrata in stukjes. Doe het venkelzaad, de burrata, peper en eventueel zout in een kom en schep om.
Leg een plakje bresaola plat op het werkblad en schep het burratamengsel erop. De meegeleverde zakjes gebruik je niet. Vouw de randen van de bresaola omhoog en knijp samen tot een buideltje. Strik het dicht met een sprietje bieslook. Maak zo ook 4 buideltjes per persoon.
Snijd de onderkant van het stronkje roodlof af, haal de blaadjes los en snijd in de lengte schuin doormidden. Schep om met de olie, azijn en honing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel het roodlof over de borden en leg de buideltjes verspreid over elk bord.
Bresaola met burrata en roodlof
Het zoute van gedroogd rundvlees, het romige van de burrata met de anijssmaak van het venkelzaad: alles komt samen in deze bresaola met burrata en roodlof.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Bresaola met burrata en roodlof
Het zoute van gedroogd rundvlees, het romige van de burrata met de anijssmaak van het venkelzaad: alles komt samen in deze bresaola met burrata en roodlof.

voorgerecht
4 personen
185 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de burrata in stukjes. Doe het venkelzaad, de burrata, peper en eventueel zout in een kom en schep om.
Leg een plakje bresaola plat op het werkblad en schep het burratamengsel erop. De meegeleverde zakjes gebruik je niet. Vouw de randen van de bresaola omhoog en knijp samen tot een buideltje. Strik het dicht met een sprietje bieslook. Maak zo ook 4 buideltjes per persoon.
Snijd de onderkant van het stronkje roodlof af, haal de blaadjes los en snijd in de lengte schuin doormidden. Schep om met de olie, azijn en honing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel het roodlof over de borden en leg de buideltjes verspreid over elk bord.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g burrata
2 tl venkelzaad
240 g AH Excellent bresaola met truffelsmaak
10 g verse bieslook
1 stronk roodlof
½ el extra vierge olijfolie
½ el natuurazijn
1 tl honing