Penne met chilibonen-tomatensaus
bewaar
bewaar

Penne met chilibonen-tomatensaus

Lekker snel, deze pittige pasta met chilibonen! En door de plantaardige rasp en rulgehakt is deze penne ook nog eens helemaal vegan.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in dunne halve ringen en de knoflook fijn. Spoel de chilibonen in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken.

Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui, knoflook en het rulgehakt 5 min. Voeg de roerbakgroente en bonen toe en bak 5 min. Voeg de gepelde tomaten toe en druk ze met een houten lepel in stukjes. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 5 min. zachtjes stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en meng met de saus. Verdeel over de borden en bestrooi met de plantaardige rasp.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met chilibonen-tomatensaus

Lekker snel, deze pittige pasta met chilibonen! En door de plantaardige rasp en rulgehakt is deze penne ook nog eens helemaal vegan.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig