Kerriewitlof met peterseliepuree

410 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Witlof schoonmaken en bittere einden verwijderen. In pan met gezouten water ca. 7 min. koken. Uit water scheppen en laten uitlekken. Kookvocht bewaren. Intussen paprika wassen en in kleine blokjes snijden. 250 ml van witlofkookvocht in steelpan met paprikablokjes en groentesaus tot sausje mengen, even aan de kook brengen tot het bindt. Kerriepoeder, peper en zout naar smaak toevoegen. Puree in magnetron verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Peterselie fijnsnijden en door warme puree scheppen. Noten 2 min. in droge koekenpan bakken. Witlof over 4 borden verdelen, groentesaus erover gieten. Peterseliepuree erbij scheppen en noten erover strooien.

Kerriewitlof met peterseliepuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig