Meng de sjalot, appel en cocktailaugurken met de tonijn.
Voeg een flinke eetlepel zure room toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekkere dip voor bleekselderij en toastjes.
- algemeenDe zure room die overblijft, kun je mengen met wat fijngesneden bosui en is lekker als dip bij gepofte aardappelen.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Tonijnspread

4 personen
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de sjalot, appel en cocktailaugurken met de tonijn.
Voeg een flinke eetlepel zure room toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekkere dip voor bleekselderij en toastjes.
algemeen:De zure room die overblijft, kun je mengen met wat fijngesneden bosui en is lekker als dip bij gepofte aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sjalot
½ friszure appel
4 cocktailaugurken
1 blikje tonijn
1 el zure room