- 1
- 2
- 3
Recepten met biet
De rode biet: wat kan ‘ie niet? Je eet ‘m gekookt, maar zeker ook rauw. Heerlijk in salades, of als burger. Maar biet doet het ook verrassend goed in je risotto, stamppot, quiche of smoothie. Zelfs in fudge!
De rode biet: wat kan ‘ie niet? Je eet ‘m gekookt, maar zeker ook rauw. Heerlijk in salades, of als burger. Maar biet doet het ook verrassend goed in je risotto, stamppot, quiche of smoothie. Zelfs in fudge!
Aantal personen
10 gram verse munt | |
10 gram verse basilicum | |
10 gram verse koriander | |
200 gram gekookte bietjes | |
4 La Morena volkorentortilla's | |
1 eetlepel traditionele olijfolie | |
150 gram hummus | |
100 gram witte kaas |
Haal de blaadjes van de takjes munt en basilicum. Snijd de munt, het basilicum en de koriander fijn. Snijd de bietjes in partjes.
Verhit 2 koekenpannen op laag vuur. Bestrijk de tortilla’s met de olie en bak ze in 2 delen 3 min. in de koekenpannen. Keer halverwege. Leg de tortilla’s elk op een bord en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de bietjes erover, bestrooi met de kruiden en verkruimel de witte kaas erover.