Borrelhapjes met brood

Van toastjes, tot crostini's en van bruschetta tot breekbrood.

Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade

Ingrediënten

Aantal personen

0.5 knolselderij

1 eetlepel grove dijonmosterd

2 eetlepel crème fraîche

20 gram verse bieslook

1 AH Liefde & Passie brood rogge

200 gram Argal jamón serrano

50 gram gerookte amandelen

Dit heb je nodig

  • broodrooster

  1. Schil de knolselderij en snijd in zo klein mogelijke blokjes (ca. 3 mm). Meng met de mosterd en crème fraîche. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en meng door de knolselderij.

  2. Snijd het brood in 2 plakken per persoon en rooster ze in de broodrooster. Beleg het brood met de serranoham. Schep op elke snee brood met behulp van 2 lepels een mooie quenelle (langwerpig balletje) van de knolselderij.

  3. Hak de amandelen grof en bestrooi de broodjes ermee.