Schil de knolselderij en snijd in zo klein mogelijke blokjes (ca. 3 mm). Meng met de mosterd en crème fraîche. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en meng door de knolselderij.
Snijd het brood in 2 plakken per persoon en rooster ze in de broodrooster. Beleg het brood met de serranoham. Schep op elke snee brood met behulp van 2 lepels een mooie quenelle (langwerpig balletje) van de knolselderij.
Hak de amandelen grof en bestrooi de broodjes ermee.
Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade
Ingrediënten
Aantal personen
0.5 knolselderij | |
1 eetlepel grove dijonmosterd | |
2 eetlepel crème fraîche | |
20 gram verse bieslook | |
1 AH Liefde & Passie brood rogge | |
200 gram Argal jamón serrano | |
50 gram gerookte amandelen |
Dit heb je nodig
broodrooster