Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in plakken.
Rooster de sneetjes brood. Besmeer ⅔ van de sneetjes met de groentespread.
Beleg de helft van de besmeerde sneetjes met wat sla en de kipfilet. Dek af met de rest van de besmeerde sneetjes met de paprikaspread naar boven. Beleg met de plakjes ei en nog wat sla. Bestrooi met versgemalen zwarte peper en dek af met de onbesmeerde sneetjes brood.
Volkoren-clubsandwich met kipfilet, sla en ei
Ingrediënten
Aantal personen
4 witte scharreleieren | |
12 sneetjes volkorenvloerbrood | |
150 gram verse groentespread gegrilde paprika | |
40 gram veldsla | |
8 plakken gebraden kipfilet |
Dit heb je nodig
broodrooster
Buddhabowl to go
Deze buddha bowl maak je een avond van te voren en de volgende dag heb je een verantwoorde en lekkere lunch op werk. Deze mealprep is geheel vegetarisch en zit boordevol groenten.
LUNCHGERECHT – 2 STUKS – 10 MIN.
INGREDIËNTEN
2 middelgrote eieren
400 g kikkererwten
15 g koriander
150 g biet julienne
60 g pittige kiemgroente
200 g zoete-pompoenhummus
50...
00:19