Snijd de sjalot in dunne ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de sjalot en knoflook 1 min.
Voeg de snijbonen en het bonenkruid toe. Bak 4 min. mee. Voeg de uitgelekte cannellinibonen en cranberry’s toe en bak nog 2 min. mee. Serveer direct.
Snijbonen en witte bonen
Snel bijgerecht met friszoete gedroogde cranberry’s
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Snijbonen en witte bonen
Snel bijgerecht met friszoete gedroogde cranberry’s
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_046764_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sjalot in dunne ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de sjalot en knoflook 1 min.
Voeg de snijbonen en het bonenkruid toe. Bak 4 min. mee. Voeg de uitgelekte cannellinibonen en cranberry’s toe en bak nog 2 min. mee. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 sjalotten
1 teen knoflook
2 el traditionele olijfolie
250 g verse gesneden snijbonen
1 tl gedroogd bonenkruid
400 g cannellinibonen in blik
50 g gedroogde cranberry's