Proseccopunch met bessen

Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).

105 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.

  2. Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.

  • variatietipJe kunt de punch ook met andere smaken bereiden. Vervang bijvoorbeeld de crème de cassis door Grand Marnier (sinaasappellikeur, Gall & Gall), het cranberrysap door mandarijnensap (Coolbest) en de blauwe bessen door mangostukjes (diepvries).
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Proseccopunch met bessen

Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig