Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm

De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.

210 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de pastinaken en rasp ze in de keukenmachine tot spaghetti. Vermeng de pastinaak naar smaak met peper uit de molen en alleen de blaadjes van de verse tijm. Klop het eiwit even los en giet erdoor, meng alles goed.

  2. Verhit een laag olie in een koekenpan. Frituur hoopjes pastinaak aan beide kanten kort en bestrooi ze daarna met wat zeezout.

  • algemeenBron: Home Made Winter, Yvette van Boven
  • Yvette van Bovens röstikoekjes van pastinaak

    Instructievideo - 02:14 min.

Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm

De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig