Bulgursalade met artisjok, dragon en salami

Maaltijdsalade met krokant gebakken salami.

570 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Laat de witte bonen en artisjokharten uitlekken. Halveer de tomaten en snijd de artisjokharten in kwarten. Doe met de bonen in een kom.

  3. Pers de citroen uit en doe het sap met de dragon bij het tomatenmengsel.

  4. Halveer de salami in de lengte. Snijd de helften in de lengte doormidden en daarna in plakjes van 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de salami in 4 min. krokant en bruin. Schep regelmatig om.

  5. Voeg de bulgur, salami, de helft van het bakvet en de rucola toe aan het tomatenmengsel en schep om. Breng op smaak met peper.

  • Bulgursalade met artisjok, dragon en salami

    Instructievideo - 02:10 min.

Bulgursalade met artisjok, dragon en salami

Maaltijdsalade met krokant gebakken salami.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig