Pastasalade met artisjok en geitenkaas

Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.

520 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Roer ondertussen de hummus met de yoghurt en het limoensap in een ruime schaal tot een dressing.

  2. Halveer de tomaten en snijd de artisjokharten in kwarten. Voeg met de pasta en 2/3 van de rucola toe aan de dressing en schep om. Verkruimel de geitenkaas erboven, breng op smaak met peper en garneer met de rest van de rucola.

Pastasalade met artisjok en geitenkaas

Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig