Pastasalade 'carbonara'

De asperges kook je niet, dus blijven ze lekker knapperig.

495 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water en laat uitlekken. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak het spek in 5 min. goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft van de vrucht uit. Meng het rasp en sap met de aioli. Schep door de pasta. Verwijder de houtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in schuine stukjes van een ½ cm. Laat de puntjes heel.

  3. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd in kwarten. Schep de groenten door de pasta en verkruimel het spek erboven.

  • algemeenDeze pastasalade kun je meenemen in een afgesloten bakje in de koelbox.
  • bewaartipJe kunt deze salade een ½ dag van tevoren bereiden en tot gebruik bewaren in de koelkast.
  • Pastasalade 'carbonara'

    Instructievideo - 00:36 min.

Pastasalade 'carbonara'

De asperges kook je niet, dus blijven ze lekker knapperig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig