Lunchpasta met artisjok & peen julienne

Pasta in een pot. Dat is niet alleen mooi en lekker, maar ook handig om mee te nemen.

405 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.

  2. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.

  3. Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.

  • bewaartipMeenemen? Meng de pasta met de bruschettatopping en verdeel over 4 (weck)potten. Verdeel er achtereenvolgens de artisjok, peen julienne en boerenkool over. Bewaar de noten en kaas apart. Sluit de pot en bewaar maximaal 8 uur in de koelkast. Haal 30 min. voor het serveren eruit en laat op kamertemperatuur komen. Bestrooi vlak voor het serveren met de noten en de kaas.
  • Lunchpasta met artisjok & peen julienne

    Instructievideo - 01:28 min.

Lunchpasta met artisjok & peen julienne

Pasta in een pot. Dat is niet alleen mooi en lekker, maar ook handig om mee te nemen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig