Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.
Lunchpasta met artisjok & peen julienne
Pasta in een pot. Dat is niet alleen mooi en lekker, maar ook handig om mee te nemen.
- bewaartipMeenemen? Meng de pasta met de bruschettatopping en verdeel over 4 (weck)potten. Verdeel er achtereenvolgens de artisjok, peen julienne en boerenkool over. Bewaar de noten en kaas apart. Sluit de pot en bewaar maximaal 8 uur in de koelkast. Haal 30 min. voor het serveren eruit en laat op kamertemperatuur komen. Bestrooi vlak voor het serveren met de noten en de kaas.
Lunchpasta met artisjok & peen julienne
Instructievideo - 01:28 min.
Lunchpasta met artisjok & peen julienne
Pasta in een pot. Dat is niet alleen mooi en lekker, maar ook handig om mee te nemen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_081170_220x162_JPG.jpg)
4 personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.
bewaartip:Meenemen? Meng de pasta met de bruschettatopping en verdeel over 4 (weck)potten. Verdeel er achtereenvolgens de artisjok, peen julienne en boerenkool over. Bewaar de noten en kaas apart. Sluit de pot en bewaar maximaal 8 uur in de koelkast. Haal 30 min. voor het serveren eruit en laat op kamertemperatuur komen. Bestrooi vlak voor het serveren met de noten en de kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g quinoa fusilli
195 g bruschettatopping gegrilde groenten in pot
400 g artisjokharten in blik
50 g pindamix pistache gezouten
150 g peen julienne
40 g koelverse babyboerenkool
45 g Parmigiano Reggiano-flakes