Bleekselderij wassen, dun schillen (om draden te verwijderen) en in boogvormige plakjes snijden. Kalkoenfilet in repen snijden, 1 eetlepel olie erover druppelen. Pistolet doormidden snijden. Binnenzijde met rest van olie bestrijken. Grillpan verhitten tot deze gloeiend heet is. Pistolet in ca. 2 minuten goudbruin roosteren. Vervolgens kalkoenrepen in 3-4 minuten gaar grillen. Intussen in pan soep verhitten. Bleekselderijboogjes erdoor roeren. Soep in kom schenken, kalkoenrepen in soep leggen. Serveren met pistolet.
Spinazie-gorgonzolasoep met kalkoen
hoofdgerecht
1 personen
815 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij wassen, dun schillen (om draden te verwijderen) en in boogvormige plakjes snijden. Kalkoenfilet in repen snijden, 1 eetlepel olie erover druppelen. Pistolet doormidden snijden. Binnenzijde met rest van olie bestrijken. Grillpan verhitten tot deze gloeiend heet is. Pistolet in ca. 2 minuten goudbruin roosteren. Vervolgens kalkoenrepen in 3-4 minuten gaar grillen. Intussen in pan soep verhitten. Bleekselderijboogjes erdoor roeren. Soep in kom schenken, kalkoenrepen in soep leggen. Serveren met pistolet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 stengel bleekselderij
1 kalkoenfilet
2 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma
1 pistolet
1 zak spinazie-gorgonzolasoep
Dit heb je nodig
grillpan