Kipfilet in kleine blokjes snijden. In kom eieren met 3 eetlepels water loskloppen. Pakjes mix toevoegen en ca. 3 minuten laten staan. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. Tomaatplakjes bestrooien met peper en zout. Ui pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten. Ui ca. 1 minuut bakken en kipfilet toevoegen. Ui en kip uit pan scheppen en goed door omeletmengsel roeren. 4 kleine omeletten bakken volgens gebruiksaanwijzing. Omelet vullen met taugé. Omeletten serveren met brood en plakjes tomaat.
Omelet met taugé
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011978_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in kleine blokjes snijden. In kom eieren met 3 eetlepels water loskloppen. Pakjes mix toevoegen en ca. 3 minuten laten staan. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. Tomaatplakjes bestrooien met peper en zout. Ui pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten. Ui ca. 1 minuut bakken en kipfilet toevoegen. Ui en kip uit pan scheppen en goed door omeletmengsel roeren. 4 kleine omeletten bakken volgens gebruiksaanwijzing. Omelet vullen met taugé. Omeletten serveren met brood en plakjes tomaat.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaaltje kipfilet fumé
6 eieren (M)
2 pakjes mix voor boerenomelet
4 trostomaten
1 ui
20 g boter of margarine
1 schaaltje taugé
8 sneetjes meergranenbrood