Verhit een wok op laag vuur en laat het Hollands groentepannetje in 4 min. ontdooien. Doe ondertussen de kapucijners in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
Draai het vuur onder de wok hoog en roerbak de groenten, kapucijners, zilveruitjes en kerriepoeder 4 min. Voeg de laatste minuut de kipreepjes toe. Neem de wok van het vuur en schep de andijvie erdoor. Serveer direct.
Groentepannetje met gerookte kip
In een kwartier klaar met koken, want alles is al gesneden.
- combinatietipLekker met piccalilly en knapperig brood.
Groentepannetje met gerookte kip
Instructievideo - 01:17 min.
Groentepannetje met gerookte kip
In een kwartier klaar met koken, want alles is al gesneden.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_061476_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een wok op laag vuur en laat het Hollands groentepannetje in 4 min. ontdooien. Doe ondertussen de kapucijners in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
Draai het vuur onder de wok hoog en roerbak de groenten, kapucijners, zilveruitjes en kerriepoeder 4 min. Voeg de laatste minuut de kipreepjes toe. Neem de wok van het vuur en schep de andijvie erdoor. Serveer direct.
combinatietip:Lekker met piccalilly en knapperig brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
450 g diepvries Hollands groentepannetje
800 g kapucijners in pot
170 g zilveruitjes zoetzuur
2 tl kerriepoeder
250 g gerookte kipreepjes
250 g gesneden andijvie