Krieltjes in de schil met steak de boeuf en sperziebonen

Met sperzieboontjes én frisse komkommersalade.

740 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water aan de kook. Boen ondertussen de ongeschilde krieltjes schoon, halveer de grotere en kook in water met eventueel zout in 20 min. gaar. Zet het vuur uit, giet af en laat met de deksel op de pan 1 min. droogstomen.

  2. Verhit halverwege de kooktijd van de krieltjes de boter in een koekenpan en bak de steaks de boeuf in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Breng ondertussen in een pan water de sperziebonen aan de kook en kook deze in 6 min. beetgaar.

  4. Was ondertussen de komkommer, schaaf met de kaasschaaf in de lengte in dunne linten en doe in een kom. Voeg de azijn en het water toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de bieslook fijn en meng door de crème fraîche.

  5. Verdeel de krieltjes, steaks de boeuf en sperziebonen over de 4 borden en serveer met de komkommersalade en bieslookcrème-fraîche.

  • algemeenLekkere wijn bij dit gerecht: Château Tapie.
  • algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.

Gerelateerde recepten

Krieltjes in de schil met steak de boeuf en sperziebonen

Met sperzieboontjes én frisse komkommersalade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig