Steak de boeuf met gekruide aardappel en sperziebonen

Een bijzonder aardappeltaartje: de rösti meng je met ei en spitskool en bak je in de oven.

910 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Vet de bodem en zijkanten van de springvorm in met 1/2 van de olie. Klop de eieren los en meng met de rösti en spitskool. Verdeel gelijkmatig over de springvorm en druk goed aan. Bak ca. 25 min. boven in de oven goudbruin en gaar.

  3. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de sperziebonen en eventueel zout toe en kook in 6 min. beetgaar. Giet af.

  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de steaks de boeuf in 6-8 min. rosé. Keer halverwege.

  5. Snijd de rösti in 8 punten en verdeel met de boontjes en steaks de boeuf over de borden. Bestrooi de boontjes met de gebakken uitjes.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Steak de boeuf met gekruide aardappel en sperziebonen

Een bijzonder aardappeltaartje: de rösti meng je met ei en spitskool en bak je in de oven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig