Steak de boeuf met rijst & tomaten met verse oregano

Verse oregano is een gouden match met gegrild vlees.

685 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst in water met eventueel zout op laag vuur in 15 min. gaar. Giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.

  2. Snijd de knoflook fijn. Rasp 2 tomaten en snijd de rest in kwarten. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de oregano fijn.

  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook en paprika 1 min. op middelhoog vuur. Voeg het tomatenrasp en het kokend water toe. Laat met de deksel op de pan op laag vuur 8 min. stoven. Voeg de laatste 3 min. de gesneden tomaten en oregano toe. Breng op smaak met peper.

  4. Meng ondertussen de olie met de picadillo en eventueel zout. Bestrijk hiermee de steaks de boeuf. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de steaks in 8 min gaar. Keer halverwege.

  5. Verdeel de steaks de boeuf met de rijst en paprika-tomatensaus over de borden en serveer.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Steak de boeuf met rijst & tomaten met verse oregano

Verse oregano is een gouden match met gegrild vlees.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig