Spruiten met druiven

Bijzonder groentegerecht met fruit en noten.

270 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spruiten in 8 min. beetgaar. Halveer ondertussen de druiven in de lengte. Hak de walnoten grof.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten 3 min. op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en voeg de honing toe. Bak nog 2 min.

  3. Meng de druiven en walnoten erdoor en serveer.

  • bewaartipJe kunt de spruiten 1 dag van tevoren koken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Roerbak voor het serveren 5 min. en voeg dan de druiven en walnoten toe.
  • combinatietipLekker bij hazenpeper.

Spruiten met druiven

Bijzonder groentegerecht met fruit en noten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig