Bimi met spek en tijm

Bimi in plaatst van haricots verts in spek. Een leuke afwisseling als feestelijk bijgerecht.

45 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 8 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de bimi in 2 min. beetgaar. Giet af, doe in een vergiet en spoel koud onder stromend water.

  2. Omwikkel steeds 3 à 4 struikjes bimi met 1 plakje spek en leg in de ovenschaal. Ris de blaadjes van de takjes tijm en verdeel met de olie over de bimi.

  3. Bak de bimi met spek ca. 8 min. in het midden van de oven.

  • combinatietipLekker bij beef Wellington.
  • bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren maken tot en met stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Bimi met spek en tijm

Bimi in plaatst van haricots verts in spek. Een leuke afwisseling als feestelijk bijgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig