Bloemkool met rucola

Hollandse groente met Indiase kruiden en granaatappelpitjes.

210 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bloemkool in roosjes en kook met de vadouvan in 5 min. beetgaar. Giet af en laat 5 min. afkoelen.

  2. Snijd ondertussen 1/3 van de rucola fijn en meng in een kom met de olie. Breng de rucolaolie op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Rasp de Parmezaanse kaas. Meng de bloemkool met de rest van de rucola, de rucolaolie, kaas en granaatappelpitjes en serveer

  • bereidingstipJe kunt de bloemkool en rucolaolie 1 dag van tevoren maken tot en met stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • combinatietipLekker met kalkoenfilets gevuld met traditionele kerstvulling.

Bloemkool met rucola

Hollandse groente met Indiase kruiden en granaatappelpitjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig