Maal de pruimen en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot er een bal ontstaat. Doe in een kom, voeg de ontbijtgranen, lijnzaadolie en kaneel toe en kneed tot een samenhangend geheel.
Vorm er een rechthoek van 18 x 10 cm van. Snijd de rechthoek in 6 repen, rol door het sesamzaad en wikkel in bakpapier. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Cranberry-pruimen-notenreep
Let's go nuts! Want dit tussendoortje kan altijd en overal, hij past namelijk makkelijk in je tas!
- bewaartipJe kunt de repen in een afgesloten bakje een week in de koelkast bewaren.
Cranberry-pruimen-notenreep
Instructievideo - 00:28 min.
Cranberry-pruimen-notenreep
Let's go nuts! Want dit tussendoortje kan altijd en overal, hij past namelijk makkelijk in je tas!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD127685_220x162_JPG.jpg)
6 porties
150 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Maal de pruimen en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot er een bal ontstaat. Doe in een kom, voeg de ontbijtgranen, lijnzaadolie en kaneel toe en kneed tot een samenhangend geheel.
Vorm er een rechthoek van 18 x 10 cm van. Snijd de rechthoek in 6 repen, rol door het sesamzaad en wikkel in bakpapier. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
bewaartip:Je kunt de repen in een afgesloten bakje een week in de koelkast bewaren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
130 g gedroogde pruimen zonder pit
30 g gedroogde cranberry's
40 g Eat Natural noten en zaden
1 el lijnzaadolie
½ tl gemalen kaneel
30 g sesamzaad
Dit heb je nodig
keukenmachine
bakpapier