Makreel-rijstschotel

Geurige rijst met pittige rode peper en frisse citroen.

630 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze onder koud stromend water. Pel en snijd in partjes.

  2. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Snijd de vrucht in partjes, de peterselie fijn en de makreel in stukjes.

  3. Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix, kerrie, peterselie en het citroenrasp 4 min.

  4. Schep de rijst en makreel door de groenten en roerbak 3 min. Garneer met het ei en de citroenparten.

  • variatietipJe kunt de pepermakreelfilet vervangen door gewone gerookte makreelfilet.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Makreel-rijstschotel

Geurige rijst met pittige rode peper en frisse citroen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig