Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer in de lengte. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Roer het merg en de poedersuiker door de kwark. Verkruimel de muffins en verdeel over de bodem van de jampotjes.
Verdeel de kwark en aardbeien over de potjes. Garneer met poedersuiker.
Aardbeien-kwarktrifle
Een snel nagerecht in een mooi jasje.
- bewaartipJe kunt de nagerechten een halve dag van te voren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Vanillestokjes verwerken
Instructievideo - 00:48 min.
Aardbeien-kwarktrifle
Een snel nagerecht in een mooi jasje.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_070431_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer in de lengte. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Roer het merg en de poedersuiker door de kwark. Verkruimel de muffins en verdeel over de bodem van de jampotjes.
Verdeel de kwark en aardbeien over de potjes. Garneer met poedersuiker.
bewaartip:Je kunt de nagerechten een halve dag van te voren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g aardbeien
1 vanillestokje
3½ el poedersuiker
500 g volle Franse kwark
120 g petits muffins chocolats
Dit heb je nodig
jampotten