Gremolata

Mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie dat veel gebruikt wordt in de Italiaanse keuken.

115 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de gele schil van de citroen. Snijd de knoflook fijn en de blaadjes peterselie. Meng het citroenrasp met de knoflook, peterselie en olijfolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • bereidingstipJe kunt de gremolata 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • combinatietipLekker over Italiaans stoofvlees, gegrilde kip of vis of de pastasalade met wortel, feta & sinaasappel.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gremolata

Mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie dat veel gebruikt wordt in de Italiaanse keuken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig