Noedelsoep met biefstuk & paksoi

Upgrade je soep met biefstuk!

460 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrooi de biefstuk royaal met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk in 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak in het achtergebleven bakvet de champignonroerbakmix in 5 min. op hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Breng ondertussen de bouillon aan de kook en voeg de mie toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met de woksaus sweet & sour en de azijn. Snijd de paksoi fijn en verdeel met de gebakken champignons over 4 ruime kommen. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Verdeel de mie, bouillon en biefstukreepjes over de groenten.

  • combinatietipLekker met koriander en 1 in dunne ringetjes gesneden rode peper.

Noedelsoep met biefstuk & paksoi

Upgrade je soep met biefstuk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig